Horeca
Jij zorgt ervoor de bezoekers die aan de bar komen tevreden weglopen. Tappen, schenken, uitgeven, je doet het allemaal. Ook vul je de koelkasten en andere spullen aan. Maar vooral zorg je ervoor dat de bar de leukste plek wordt om te staan! Tijdens je shift werk je op onze bar met het gezelligste team en leukste barhoofd. Je bent een aanspreekpunt voor de festivalbezoekers en zorgt voor de sfeer!

Voor de horecashifts vragen we je om een Verantwoord Alcohol Schenken-certificaat te halen, daarbij leer je hoe je met bepaalde situaties moet omgaan. Let op: voor een shift in de festivalbar moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Merchandise
Als merchandiser verkoop jij de Haltpop producten, zoals T-shirts, zonnebrillen en poncho’s. Samen met een andere merchandiser sta jij een shift achter de merchandise stand. Deze stands worden tijdens het festival ook gevuld door artiesten - afhankelijk van de artiest kan je gevraagd worden ook hun merchandise te verkopen, als ze dat zelf niet kunnen doen. Je bent een aanspreekpunt voor vragen van het publiek, maar ook voor de artiesten, over de verkoop van merchandise. Bij deze stand is het altijd gezellig!

Terrein / Runner
Tijdens het festival kunnen er veel dingen ‘opeens’ gebeuren, zoals een aanpassing van de hekkenlijn, het aanvullen van het wc papier, of het verwisselen van een fust in de bar. Bij de terrein/runner shift zorg jij voor vlekkeloze oplossingen en sta je klaar om je medevrijwilligers een handje te helpen. Deze shift is flexibel, gezellig en uitdagend. Je werkt áltijd samen met een paar andere handjes!

Hospitality
Jij bent niet snel starstruck, weet een babbeltje te maken, kan snel oplossingen zoeken en zorgt voor een ontzettend gezellige sfeer in de backstage! Daarom ben je hét aanspreekpunt voor de artiesten. Samen met het hospitality-team ondersteun je de artiesten, zorg je dat de kleedkamers in orde zijn en dat iedere artiest zich welkom voelt, een toptijd heeft en met een voldaan gevoel weer naar huis gaat of de tour vervolgt.

Techniek
Alles aangaande de techniek op het festival: backstage, lampen, geluid, instrumenten en aansluitingen kennen geen geheimen voor jou. Je hebt een brede interesse voor het podium en alles wat daarbij komt kijken. Jouw inspanningen zorgen ervoor dat de artiesten onbezorgd op het podium kunnen staan en optimaal kunnen performen. Je gaat aan de slag in een veelzijdig team, waar je kan leren en floreren.

Op- en afbouw
Jij zorgt er samen met het opbouwteam voor dat alle objecten op de juiste plek terechtkomen. Je helpt de hekkenlijn te plaatsen, de bar op te bouwen en alle voorraden en decoratie op de juiste plek te zetten. De opbouw duurt meerdere dagen, het is mogelijk een deel van de dagen mee te helpen. Als je meerdere dagen helpt is het in overleg mogelijk om op het festivalterrein te kamperen met je medebouwers.

Tijdens de opbouw wordt eten en drinken verzorgd. Ook doen we in de avonduren gezellige dingen met elkaar, zoals spelletjes spelen of zwemmen. De opbouwdagen zijn perfect om je medevrijwilligers beter te leren kennen en om vast een flinke dosis festivalvoorpret te beleven.

Natuurlijk moet na het festival alles weer worden afgebroken en opgeruimd. Samen met de afbouwploeg zorg je ervoor dat alles snel weer van het terrein verdwijnt.

Als je alleen kan helpen opbouwen of juist alleen kan helpen bij de afbouw dan kan je dit aangeven in het aanmeldformulier. Het is dus niet verplicht om er de gehele op- en afbouw bij te zijn. Alle handjes zijn welkom. Als je in het bezit bent van een geldig heftruckcertificaat, laat ons dit dan weten bij je aanmelding.